Aquest roser produeix increïbles roses de dos tons durant tota la temporada. Sovint agrupades en rams de 2 a 5 flors, les roses estan compostes per uns cinquanta pètals. Aquests pètals floreixen a copes profundes de 11 cm de diàmetre. Els pètals vermells predominantment magenta són més o menys bigarrats i vetes d’un blanc cremós. A més cada flor és totalment única.

Les flors tallades tenen una bona vida al gerro i fan encantadors rams. Amb la seva vegetació densa i regular, el roser forma un bonic arbust d’uns 80 a 100 cm d’alçada vestit amb un fullatge setinat de color verd fosc. El fullatge és bastant resistent a les malalties. Està dedicada a el famós cantant Julio Iglesias.

Floració: Des de la primavera fins a les primeres gelades. Resistència: Excel·lent resistència a malalties. Mida: 80-100 cm. Amplada: 40 cm. Mida de la flor: Gran.

Fotos acors.cat a Catalunya